Privacy



Mouseion
De verantwoordelijkheid voor mouseion-grieks.nl berust bij de docent die de website heeft gebouwd en onderhoudt. mouseion-grieks.nl is een niet-commerciƫle website. Er worden geen financiƫle inkomsten gegenereerd en er worden geen persoonsgegevens van bezoekers van de website opgeslagen of gebruikt. Door bezoekers via e-mail aangeleverde berichten worden, na beantwoording van het oorspronkelijke bericht, met het antwoord en het adres van de desbetreffende bezoeker vernietigd.

Hostingprovider
De hostingprovider van mouseion-grieks.nl is Your Hosting. De provider gebruikt persoonsgegevens van bezoekers van mouseion-grieks.nl. Hiervoor is de verwerkingsovereenkomst tussen Yourhosting en zijn klanten van toepassing.

Gebruiksanalyse
mouseion-grieks.nl maakt gebruik van het gratis pakket voor niet commercieel gebruik van LetsStat Web Analytics. Dit pakket geeft informatie over zoekwoorden, referenties en herkomst van de bezoekers van mouseion-grieks.nl. LetsStat gebruikt cookies waarmee bijgehouden wordt of bezoekers uniek zijn of mouseion-grieks.nl eerder bezochten.

You Tube en Google Drive
Op de website zijn koppelingen naar PowerPoint-presentaties en filmpjes aangebracht. De PowerPoint-presentaties kunnen opgeslagen worden vanaf Google Drive, filmpjes kunnen bekeken worden op You Tube. Beide worden beheerd onder het privacybeleid van Google.

Andere websites
Wanneer bezoekers van mouseion-grieks.nl via de op deze website aangebrachte koppelingen naar andere dan bovengenoemde websites navigeren, geldt voor hen het daar gevolgde privacybeleid.